Home

Woningbouw

Het bouwen van een woning begint met een ruwe schets. De eerste ideeën over vormen, kleuren en materialen. Jan van den Heijkant: ‘Bijna niemand weet bij het begin al precies hoe het huis moet worden. Het is ook een groot project; dat doe je niet elke dag. Wij helpen klanten goed op weg, door eerst hun wensen te inventariseren.

Wat wilt u absoluut niet en wat wel? Daar gaan we mee naar de computer, om een globale tekening te maken. We gebruiken een 3D-tekenprogramma en dat geeft een heel reëel beeld van hoe het huis gaat worden. Die tekening leggen we aan de klant voor en dan ga je verder praten, bijschaven, totdat je bij het definitieve ontwerp belandt.’


v.d. Heijkant begeleidt het hele bouwproces en dat scheelt. Zo zijn ze doorgewinterd in het aanvragen van bouwvergunningen. Hoe wil de gemeente de aanvraag ontvangen en wat mag wel en niet? Met die ervaring maken ze de aanvraag vlot en goed voor elkaar. In de gemeente Dronten haalden we onlangs zelfs de 2e plaats voor het maken van zo compleet mogelijke bouwaanvragen.

Strakke oplevering
Elke bungalow is uniek. Toch is er één overeenkomst en dat is de toepassing van mooie, duurzame materialen. Een huis dat staat als een huis. Arjan: ‘We leveren de woning op zoals de klant wil. Soms is dat casco, zonder afwerking aan de binnenkant. Soms is het huis klaar om bewoond te worden, inclusief comfortabele badkamer en luxe keuken. Tijdens de bouw komt de klant natuurlijk vaak langs om te kijken. Hoe de woning steen voor steen tot stand komt. Dan lopen we regelmatig een rondje om te kijken of er aandachtspunten zijn. Die kunnen we dan snel verhelpen en zo voorkomen we een lijst opleverpunten als het huis klaar is. Natuurlijk zijn er vaak nog wel wat details die we in orde moeten maken, maar die lossen we dan direct op.’

Benieuwd naar voorbeelden van bungalows die wij hebben gebouwd? Kijk aan de linkerkant onder 'bungalows' voor voorbeelden en foto's.

 
MANEGES - AGRARISCHE SCHUREN - WONINGEN - BEDRIJFSPANDEN - PLUIMVEESTALLEN   
©2023 Sybit - Software op Maat 
Loofklapper 18 Biddinghuizen

0321-332829