Home

Historie

In 1985 begon Jan van den Heijkant zijn eigen aannemersbedrijf in het Gelderse Oosterwolde. Het is alweer 22 jaar geleden dat het aannemersbedrijf daar vertrok en zich in de Flevopolder vestigde. “De stap naar Biddinghuizen was voor ons een logische”, vertelt Jan, “want de activiteiten zijn eigenlijk altijd gericht geweest op Flevoland. Daarbij zijn we in de polder geboren en getogen”, aldus van den Heijkant.


Lange tijd was v.d. Heijkant gevestigd aan de Oogstweg in Biddinghuizen. "Eerst woonden we zelf nog bij het bedrijfspand, maar met de jaren groeide het bedrijf en daarmee ook de behoefte aan ruimte." Van den Heijkant besloot te verhuizen naar de Alikruikweg en het 'oude woonhuis' om te bouwen tot kantoor.


Het oude pand aan de Oogstweg...

Het kantoor werd 'kantorencomplex' en richting het 25-jarig bestaan van het bedrijf groeide de wens om naar een nieuw onderkomen te verhuizen. "Het 25-jarig bestaan heeft voor ons een mooi ijkpunt gevormd. Met het personeel stelden we als doel om bij het jubileum in een nieuw pand gevestigd te zijn." En dat is gelukt. Natuurlijk heeft het bedrijf hierbij zelf gezorgd voor de volledige bouw. In mei 2009 werd het pand officieel in gebruik genomen.


Plannen voor nieuwbouw aan de Loofklapper


Het 'nieuwe' pand aan de Loofklapper

 
MANEGES - AGRARISCHE SCHUREN - WONINGEN - BEDRIJFSPANDEN - PLUIMVEESTALLEN   
©2024 Sybit - Software op Maat 
Loofklapper 18 Biddinghuizen

0321-332829