Home

Bedrijfsgebouwen voor de zakenwereld

U wilt een nieuw pand voor uw bedrijf. Wordt het een goederenopslag, een werkplaats of een representatief gebouw met kantoorruimte? Hebt u ingewikkelde installaties nodig of wilt u graag energiezuinig bouwen?

Elk bouwtraject begint met een heel aantal vagen. Daaruit ontstaan de contouren van een pand. De afmetingen, indeling en het ontwerp. v.d. Heijkant bouwt geen standaard gebouwen, maar maakt altijd een tekening voor uw situatie. ‘Bouwen onder architectuur’ klinkt zo zwaar, maar het is in feite wel wat we doen.


Met foto’s naar de tekentafel
Arjan: ‘Veel klanten doen ideeën op in de praktijk. Ze rijden ergens, zien een mooi gebouw, maken een foto en komen daarmee bij ons. In het 3D tekenprogramma waar we mee werken maken we een schets, die al heel realistisch lijkt. Je kunt het gebouw van alle kanten bekijken en er als het ware doorheen lopen. Zo krijg de klant een goed beeld van wij hij ervan kan verwachten. Nieuwbouw is ook een goede aanleiding om de bedrijfsvoering nog eens onder de loep te nemen. Hoe doen we het nu en wat zou sneller of beter kunnen in een nieuw pand? Als je het helemaal naar wens indeelt, is het herinrichten van allerlei processen vaak een extra winst.’

Klik hier voor voorbeelden van bedrijfspanden

 
MANEGES - AGRARISCHE SCHUREN - WONINGEN - BEDRIJFSPANDEN - PLUIMVEESTALLEN   
©2024 Sybit - Software op Maat 
Loofklapper 18 Biddinghuizen

0321-332829