Home

Bewaarplaatsen voor agrarische producten

Een bouwproces heeft veel belangrijke momenten, zoals de verwachte datum van oplevering. Soms is dat flexibel, maar vaak moet het gebouw ook echt helemaal klaar zijn op die dag. Zoals een bewaarplaats voor de agrarische wereld. Als het product van het land komt, moet de bewaarplaats er klaar voor zijn. v.d. Heijkant bouwt deze schuren, desgewenst inclusief installaties voor koeling en ventilatie.


Van vergunning tot oogst
Al aannemer in een agrarisch gebied, zien we van dichtbij dat het boerenleven keihard werken is. Moderne machines maken het werk efficienter en datzelfde geldt voor een praktische bewaarplaats. Deze schuren hebben een behoorlijke opslagcapaciteit. Agrarische bedrijven groeien van circa 50ha. in vroegere tijden tot wel 200ha. vandaag de dag. Zo'n bouwtraject heeft flink wat voeten in aarde.

De opdrachtgever heeft tijd nodig om over de indeling van het pand na te denken. Wat is de beste oplossing? Arjan; "Wij kunnen advies geven en de papieren in orde maken, zodat de klant er geen omkijken naar heeft. De aanvraag voor de bouwvergunningen dienen we graag zo vroeg mogelijk in - soms al voordat de klant de knoop definitief heeft doorgehakt. De ervaring leert dat vergunningen lang op zich laten wachten terwijl er ook een deadline is: de oogst. Door de papieren alvast rond te maken kunnen we snel van start als de opdracht wordt verstrekt".

Meer weten? Neem contact met ons op


 
MANEGES - AGRARISCHE SCHUREN - WONINGEN - BEDRIJFSPANDEN - PLUIMVEESTALLEN   
©2024 Sybit - Software op Maat 
Loofklapper 18 Biddinghuizen

0321-332829